Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Surface Dial є абсолютно новим способом взаємодії з технологіями для творчості найбільш природним, захоплюючим чином. Він призначений для використання з різними пристроями Surface, такими як: Surface Laptop, Surface Pro 4, Surface Book та Surface Studio, щоб надати Вам новий спосіб доступу та навігації системи. Підключайтеся до пристрою через Bluetooth 4.0 LE, щоб отримати доступ до всіх функцій ноутбука, моноблока або планшета Surface. З його допомогою Ви можете легко регулювати гучність музики, переглядати веб-сторінки та документи, збільшуючи та зменшуючи масштаб фотографій та багато іншого. Малюйте, робіть нариси та організовуйте свої думки, спілкуючись з іншими людьми.

Плавний перехід

Натисніть та утримуйте Surface Dial, щоб відобразилося радіальне меню інструментів, завдяки якому Ви зможете виконувати роботу легше та швидше, покращуючи при цьому робочий процес.

Швидше та зручніше

Ви зможете виконувати свої повсякденні завдання просто та весело. Відрегулюйте гучність на улюбленій композиції в Groove. Прокручуйте статті новин, не торкаючись клавіатури або миші.

Відчуйте свою роботу

Вібровідгук забезпечує корисну вібрацію через алюмінієвий корпус пристрою у Вашій руці, щоб допомогти Вам залишатися в теперішньому та відчувати повне занурення у роботу.

У партнерстві зі стілусом

З Surface Dial в одній руці та стілусом Surface Pen в іншій, Ви зможете розкрити свій творчий потенціал з легким доступом до ярликів, елементів управління, інструментів малювання та багато іншого.

Нові шляхи проектування

При використанні Surface Studio, Surface Dial дозволяє переосмислити те, як Ви проектуєте. Помістіть пристрій безпосередньо на екран і дивіться, як по-чарівному з'являється можливість вибору кольору або інструменти для редагування на цифровому полотні.

Програми для Surface Dial

Bluebeam (Revu), Drawboard (Drawboard PDF), Mental Canvas (Mental Canvas Player), Silicon Benders (Sketchable), Smith Micro (Moho 12), Spotify (Spotify), Staffpad (StaffPad), Windows (всі додатки), Word, PPT, Excel (Office Win32), OneNote (UWP version), Windows Maps, Plumbago, Sketchpad, Groove Music, PewPew Shooter, Microsoft Photos, Paint.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Маніпулятор Microsoft Surface Dial (2WS-00008, 2WR-00001)

Немає в наявності
Артикул: RR108
3 499 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
  • Самовивіз із нашого магазину - безкоштовно
  • «Новою поштою» по Україні - згідно тарифного плану компанії
  • Кур'єром по Києву - 100 грн.

Більше інформації про доставку

 

  • Готівкою при отриманні
  • Картою через Privat24, Monobank
  • Через касу або термінал самообслуговування банку

Докладніше про оплату

Гарантія  від 3 до 12 місяців

Докладніше про гарантію

Вгору